divendres, 23 de setembre del 2011

Ens pot caure al damunt el satèl·lit NASA UARS ?




La NASA ho ha avisat, i el Tomàs Molina -aquell meteoròleg de la TV3 que ens parla de tot menys del temps que farà demà a Calella i que  sembla un lironet- ho va dir ahir en el vaticini del temps: Poden ploure trossos de satèl·lit, doncs el NASA UARS  està a punt de caure i orbita pel Llevant peninsular i en conseqüència passarà per Catalunya, que entra dintre de les possibilitats de ser dintre de l’àrea de fallida de l’artefacte.
Les possibilitats que caigui damunt d’una persona és de 1 a 3.200 -és molt més improbable que et caigui al damunt un fragment de l’andròmina que no pas que et fulmini un llamp- i si hem de personalitzar i pensar que puguem ser jo o tu els beneficiats d’aital fortuna, ja se’ns disparen les estadístiques i les probabilitats, doncs les xifres són infinitament més improbables.
Malgrat això, penso que no em toca mai la loteria –tampoc és que hi jugui massa, per la qual cosa no em queixo- però encara puc tenir la sort i l’honrós honor de ser fulminat per un tros de la UARS i passar a la història de la cosmologia i del progrés humà com a  heroi de la ciència i la investigació.
Érem poquets i va parir la iaia !        


6 comentaris:

  1. Només falta que ens caigui un tros de satèlit. A sobre de la crisi...per mi pot caure damunt del FMI, a veure si sels emporta per devant

    ResponElimina
  2. Como caiga por Burgos, y lo cojamos nos arregla el mes. lo despiezamos y lo vendemos por partes....

    ResponElimina
  3. Com peti a la Sagrada Família... ara que li han posat data d'acabament...

    ResponElimina
  4. Aris,
    Seria pitjor que ens caigués a sobre el FMI a nosaltres.
    Salut.

    ResponElimina
  5. Temujin,
    Y os lo gastais en lechazo, morcillas y buen vino de Ribera del Duero, si señor...
    Saludos.

    ResponElimina
  6. El porquet,
    Els nostres descendents ho agrairien i el senyor Ratzinger hauria d'anar a peregrinar al Parc Güell...
    Salut.

    ResponElimina

Cercar en aquest blog